niedziela, 14 maj 2017 08:40

Wstęp do czasopisma

Napisał
Oceń ten artykuł
(1 głos)

 

„Mięsne Technologie” - ogólnopolski kwartalnik skierowany do technologów i kadry

zarządzającej przemysłem mięsnym. Zawiera artykuły technologiczne, przegląd wydarzeń

branżowych oraz bogatą ofertę maszyn i urządzeń, opakowań i maszyn pakujących, surowców i

przypraw niezbędnych w produkcji.

Autorami artykułów są uznani naukowcy czołowych polskich uczelni rolniczych w tym Akademii

Przyrodniczych, wydziałów technologii żywności, instytutów badawczych, prawnicy, lekarze weterynarii i pracownicy instytucji branżowych.

W przejrzystej formie i przystępnym językiem wprowadzają czytelnika w świat nowości i nauki.

Piszą dla nas stale: prof. Zbigniew Duda, prof. Włodzimierz Dolata, dr Mariusz Kubiak, mgr Tomasz Borowy,

dr Agnieszka Frala, dr Ryszard Kowalski, dr Mirosław Michalski oraz wielu innych specjalistów

wypowiadających się w swojej bardzo ścisłej dziedzinie.

Na bieżąco przekazujemy relacje z imprez branżowych – targów, konferencji, spotkań zawodowych,

konkursów (Doceń Polskie, Poznaj Dobrą Żywność) i jubileuszy. Cieszymy się wraz z czytelnikami

powstałymi nowo zakładami, rozbudową bazy i jej unowocześnianiem.

„Mleczarskie Technologie” - ogólnopolski kwartalnik branżowy.

 

Czytany 2361 razy Ostatnio zmieniany wtorek, 11 lipiec 2017 12:51

Najnowsze od Redakcja

Więcej w tej kategorii: COOKIES »

NAJNOWSZY NUMER: Mięsne Technologie 1/2020 (WIOSNA)

Zrzut ekranu 2020 05 12 o 12.23.51

Prenumerata

Teraz prenumeratę roczną  dostaniesz z fantastyczną zniżką...
  • Wstęp do czasopisma +

      „Mięsne Technologie” - ogólnopolski kwartalnik skierowany do technologów i kadry zarządzającej przemysłem mięsnym. Zawiera artykuły technologiczne, przegląd wydarzeń branżowych oraz Więcej...
  • COOKIES +

    Ta strona zapisuje w Twoim urządzeniu krótkie informacje tekstowe zwane plikami cookies (ciasteczkami). Są one wykorzystywane do zapisywania indywidualnych preferencji Więcej...
  • 1

Mięsne Technologie 4/2019 ZIMA

MT 4 OKADKA1

Mięsne Technologie 3/2019 JESIEŃ

mieso 3 2019 www 1

Mięsne Technologie 2/2019 LATO

 miesne technologie 2 2019 www 1 min

Mięsne Technologie 1/2019 WIOSNA

 mieso 1 2019 www 1