Największa konferencja w branży mięsnej.

ZAPROSZENIE

Redakcja czasopisma MIĘSNE TECHNOLOGIE zaprasza na największe wydarzenie roku w branży mięsnej - FORUM MIĘSNE TECHNOLOGIE 2020 które odbędzie się w dniach 28-30 kwietnia 2020 roku w Janowie Podlaskim. 
Konferencja skierowana jest do kadry zarządzającej przemysłem mięsnym i drobiarskim, technologów, pracowników działów zakupowych i rozwoju, przedstawicieli sieci handlowych, a także dostawców technologii, przedstawicieli środowiska naukowego oraz specjalistów z branży.

Co nas czeka:

300

Gości (około)

30

Prelegentów

120

Firm

3

dni spotkań 

SPONSORZY I PARTNERZY

lista niepełna, porządek przypadkowy

NASZ ZESPÓŁ

Doświadczony zespół osób współpracujący z branżą mięsną od ponad 25 lat, wraz z grupą specjalistów z zakresu komunikacji, marketingu i relacji biznesowych odpowie na Państwa pytania.

Sekretarz forum

Remigiusz Węgrzynowicz

Obsługa wystawcy

Piotr Koszyk
Jarosław Banaś

Dyrektor Handlowy

Zbigniew Niczko


Reklama

Mariusz Borowy
Paweł Mizia

Redakcja

Jakub Musioł
Marta Szczepaniak

HARMONOGRAM KONFERENCJI  FORUM MIĘSNE TECHNOLOGIE 2020

DZIEŃ PIERWSZY - 28.04.2020 - WTOREK

14.00 - 16.00 - REJESTRACJA GOŚCI I MONTAŻ STOISK WYSTAWOWYCH
16.00 - 16.30 - UROCZYSTE OTWARCIE FORUM MIĘSNE TECHNOLOGIE 2020. (30 min.)
16.30 - 17.30 - PANEL 1: INNOWACYJNE TECHNOLOGIE - BĄDŹ NA CZASIE (prelekcje firmowe 4 x 15 min., w tym wykład wprowadzający)

17.30 - 18.00 - PRZERWA KAWOWA I ROZMOWY NA STOISKACH TARGOWYCH
18.00 - 18.30 - Wiesław Wasilewski, BIG-POL Fundusze Pomocowe
,, Dotacje w praktyce – ostatnie możliwości, sposoby finansowania inwestycji z udziałem środków UE".(30 min.) Autor dodatkowo pokaże kilkanaście przykładów innowacji zrealizowanych w przetwórstwie spożywczym.
20.00 - 24.00 - KOLACJA GRILLOWA W KLIMATYCZNYM PAWILONIE OGRODOWYM Z ATRAKCJAMI (m.in. pokaz koni)

DZIEŃ DRUGI - 29.04.2020 - ŚRODA

07.00 - 08.30 - ŚNIADANIE
08.30 - 11.00 - PANEL 2: OPTYMALIZACJA KOSZTÓW, BEZPIECZEŃSTWO ENERGETYCZNE (prelekcje firmowe 10 x 15 min., w tym wykład wprowadzający)
11.00 - 11.30 - PRZERWA KAWOWA I ROZMOWY NA STOISKACH TARGOWYCH
11.30 - 14.00 - PANEL 3: WPŁYW NOWOCZESNYCH TECHNOLOGII NA RENTOWNOŚĆ PRODUKCJI (prelekcje firmowe 10 x 15 min., w tym wykład wprowadzający)
14.00 - 15.30 - PRZERWA OBIADOWA 
15.30 - 17.00 - DEBATA - OBECNA SYTUACJA I WYZWANIA STOJĄCE PRZED BRANŻĄ MIĘSNĄ
17.00 - 17.30 - PRZERWA KAWOWA I ROZMOWY NA STOISKACH TARGOWYCH
17.30 - 18.15 - WYKŁADY (3 x 15 min.)
18.15 - 18.30 - PODSUMOWANIE I ZAKOŃCZENIE FORUM
20.00 - 01.00 - UROCZYSTA KOLACJA Z GWIAZDĄ I ATRAKCJAMI



DZIEŃ TRZECI - 30.04.2020 - CZWARTEK

07.00 - 09.00 - ŚNIADANIE
09.00 - 11.00 - MOŻLIWOŚĆ PRZEPROWADZENIA INDYWIDUALNYCH ROZMÓW BIZNESOWYCH Z WYBRANYMI PARTNERAMI W VIP CENTRUM.  
10.00 - 12.00 - WYCIECZKA DO STADNINY KONI ARABSKICH W JANOWIE PODLASKIM (2 grupy po 1 godz.) 


*Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie

ZAKRES TEMATYCZNY KONFERENCJI:

  • OBECNA SYTUACJA I WYZWANIA STOJĄCE PRZED BRANŻĄ MIĘSNĄ.
  • ZAGROŻENIA DLA BRANŻY (ASF, PTASIA GRYPA…) - SPOSOBY WYJŚCIA Z KRYZYSU.
  • OPTYMALIZACJA KOSZTÓW W BRANŻY MIĘSNEJ.
  • NOWOCZESNE ROZWIĄZANIA ENERGETYCZNE.
  • JAK PORADZIĆ SOBIE Z DROŻEJĄCYMI PRĄDEM, WODĄ ORAZ POZOSTAŁYMI MEDIAMI?
  • INNOWACJE TECHNOLOGICZNE I ICH WPŁYW NA RENTOWNOŚĆ ZAKŁADÓW.
  • NOWE TRENDY NA RYNKU OPAKOWAŃ.
  • WPŁYW DODATKÓW DO ŻYWNOŚCI NA ATRAKCYJNOŚĆ PRODUKTU MIĘSNEGO.
  • AUTOMATYKA I ROBOTYKA - ZWIĘKSZENIE WYDAJNOŚCI, OGRANICZENIE KOSZTÓW PRACOWNICZYCH.
  • WDRAŻANIE I STOSOWANIE ZINTEGROWANYCH SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA W ZAKŁADZIE MIĘSNYM.
  • KIERUNKI EKSPORTU MIĘSA I BARIERY JEGO ROZWOJU.
  • TRENDY KONSUMENCKIE - DOSTOSOWYWANIE PRODUKCJI MIĘSA I JEGO PRZETWORÓW DO POTRZEB WSPÓŁCZESNEGO KLIENTA.
  • NOWOCZESNY MARKETING I JEGO WPŁYW NA SPRZEDAŻ.
  • WYZWANIA DLA LOGISTYKI W BRANŻY MIĘSNEJ (TRANSPORT, CHŁODNICTWO I MAGAZYNOWANIE).
  • BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRODUKCJI.
  • ZASOBY LUDZKIE W BRANŻY MIĘSNEJ – SYTUACJA BIEŻĄCA I PERSPEKTYWY.
  • UNIJNE DOTACJE DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ.

Miejsce

HISTORIA

Janów Podlaski w czasach swojej świetności stał na styku cywilizacji zachodu i wschodu, stanowił tygiel kultur i przykład na harmonijne współistnienie wielu tradycji i religii. Doskonała lokalizacja przyczyniła się zarówno do jego wielkiego rozkwitu, jak i do jego upadków. Rozwijające się prężnie w XVI w. miasto było doskonałym łupem dla kolejnych prześladowców, a burzliwe losy Polski odbiły na nim swoje piętno.

www.zamekjanowpodlaski.pl/

KORZYŚCI PŁYNĄCE

Z UDZIAŁU W FORUM MIĘSNE TECHNOLOGIE 2020:

DLA DOSTAWCÓW TECHNOLOGII - SPONSORÓW I PARTNERÓW - KONFERENCJI
- bezpośredni dostęp do kadry zarządzającej przemysłem mięsnym, technologów, pracowników działów zakupowych i rozwoju, 
- zdobycie wiedzy o planach zakupowych i inwestycyjnych branży mięsnej i drobiarskiej, 
- możliwość zaprezentowania oferty firmy w trakcie panelu tematycznego dostosowanego do oferty Państwa firmy, na sali plenarnej oraz na stoisku wystawowym, 
- otrzymanie odpowiedzi na nurtujące pytania zarówno z zakresu geopolityki (m.in. światowych rynków zbytu, problemu ASF oraz ptasiej grypy), a także prawa i legislacji, 
- zdobycie informacji pozwalających na zmniejszenie kosztów funkcjonowania,
- możliwość wyboru i zaproszenia konkretnych przedstawicieli zakładów mięsnych przez partnerów lub sponsorów.

DLA ZAKŁADÓW MIĘSNYCH I DROBIARSKICH
- bezpośredni kontakt ze specjalistami oferującymi szeroką gamę nowatorskich rozwiązań dotyczących procesów produkcyjnych i funkcjonowania zakładów w szybko zmieniającej się rzeczywistości (zmiany cen surowca, cen energii, oczekiwań konsumenckich itp.), 
- omówienie obecnej sytuacji (m.in. problemu ASF i ptasiej grypy) oraz wyzwań stojących przed branżą,
- spotkanie z przedstawicielami sieci handlowych,
- otrzymanie odpowiedzi na nurtujące pytania z zakresu technologii, nauki, prawa i legislacji, 
- zdobycie wiedzy pozwalającej na optymalizację kosztów funkcjonowania przedsiębiorstwa.

A poza tym:

  • Zobaczysz, jak działają inni.
  • Zawiążesz interesujące znajomości.
  • Poprawisz swoje umiejętności miękkie.
  • Poznasz potencjalnych klientów.
  • Skorzystasz z możliwości, jakie daje społeczność.
  • Nabierzesz chęci do działania.
  • Naładujesz baterie - czeka Cię podróż i rozrywka.

PAKIETY

PARTNER

pakiet 1

  • Wpis + Logo w materiałach konferencyjnych
  • 1X Rollup w części wystawienniczej - szerokość do 1 m
  • Logo +link na portalu miesnetechnologie.pl
  • Kolportaż materiałów reklamowych w torbie konferencyjnej
Kontakt...

PARTNER BRĄZOWY

pakiet 2

  • Powierzchnia wystawiennicza (1 stolik =  2 m²) lub
    Prelekcja w trakcie konferencji. 
    15 min .
  • Zaproszenie 
    przedstawicieli zakładów mięsnych
  • Wpis + Logo w materiałach konferencyjnych
  • 1X Rollup w części wystawienniczej - szerokość do 1 m
  • Logo +link na portalu miesnetechnologie.pl
  • Kolportaż materiałów reklamowych w torbie konferencyjnej
Kontakt...

PARTNER SREBRNY

pakiet 3

  • Powierzchnia wystawiennicza (1 stolik =  2m²) 
  • Prelekcja w trakcie konferencji.  15 min .
  • Zaproszenie 2 przedstawicieli zakładów mięsnych
  • Wpis + Logo w materiałach konferencyjnyc 
  • 1X Rollup w części wystawienniczej - szerokość do 1 m
  • Logo +link na portalu miesnetechnologie.pl
  • Kolportaż materiałów reklamowych w torbie konferencyjnej
Kontakt...

PARTNER ZŁOTY

pakiet 4

  • Powierzchnia wystawiennicza (1 stolik =  m²)
  • Prelekcja w trakcie konferencji.  15 min .
  • Zaproszenie 2 przedstawicieli zakładów mięsnych
  • Reklama + wpis + Logo w materiałach konferencyjnych
  • 2X Rollup w części wystawienniczej - szerokość do 1 m
  • Baner na portalu miesnetechnologie.pl
  • Kolportaż materiałów reklamowych w torbie konferencyjnej
Kontakt...

Do każdego z pakietów należy doliczyć koszty uczestnictwa w konferencji: 1200 zł za osobę (obejmuje materiały konferencyjne, wyżywienie, udział w wieczorze grillowym i bankiecie, wycieczka do stadniny koni w Janowie oraz pozostałe atrakcje). Kwota nie obejmuje kosztu noclegów. 

INFORMACJA +48 731994999

SEKRETARZ - informacje merytoryczne. 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+48 731992999

REKLAMA - materiały, ceny, informacje
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
733275720

REDAKCJA - materiały prasowe. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
731994999

GOŚCIE - rezerwacje, noclegi, informacje.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
733275719

WYSTAWCY - zamówienia, organizacja.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
731993999

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.